Ateliergalerie de Garage
Elemert 16
1791 DD Den Burg
Texel

De Garage bevindt op een locatie die supergoed bereikbaar is, tegenover de bushalte van Den Burg en aan een parkeerplaats. Op woensdagmiddag tussen 2 en 5 uur is de galerie open. In de maanden juli en augustus al vanaf 11 uur want dan is in het centrum tevens zomermarkt. Op afspraak via pieternelgeurtz@gmail.com ben je ook van harte welkom.

Sinds ik niet meer werk als docent heb ik veel meer tijd voor mijn eigen kunsten en creativiteit, maar ik geef altijd nog met plezier workshops, aan kleine groepjes of individueel.

Hieronder zie je Imar aan het werk met het thema zomerbloeiers.

Deze workshops zijn zeer wisselend van tijdsduur en karakter, maar meestal met een bepaald thema of materiaalgebruik. Of als ondersteuning voor jongeren die de toelating tot een creatieve opleiding willen gaan doen.

Hieronder zie je Kamoh aan het werk, ook met het thema zomerbloeiers.

Wil je ook eens meedoen? Gewoon voor de lol of om wat te leren op het gebied van techniek, materiaal en gereedschappen, vormgeving en kleurgebruik? Individueel of met een klein groepje?

Ik geef op woensdag tussen 1 juni en 1 oktober tijdens de openingstijden van De Garage ook een workshop "schilder je eigen Texel souvenir op een mini doekje" en ik doe "Boris workshop" samen met mijn landschildpad Boris.

Wil je een uurtje - anderhalf uur reserveren, neem dan contact met me op via pieternelgeurtz@gmail.com of via whatapp 06 38749013. Ik maak altijd tijd voor je vrij!!